För  bilder, följ länken till min Instagram 

Tävlingen i lördags

2015-10-26

Tycker Maddox gjorde ett bra jodd i helgen! Hela högen var ihop samlat, Lina, mamma, Meja och Maria var med. Mamma/mormor blir ju barnvaknt och Maria och Meja blir hästskötare!  Vad skulle jag göra utan dessa människor..  Lilla Lina äter ju fortfarande varannan timme, så det är ett pyssel för att få ihop till start.

Han har ju trots allt bara gjort en start innan på 1 år, så jag är nöjd. Han kändes super fin på framridningen, lugn och avspänd. Han lyssnade och gjorde allt väldigt fint. Jag ville inte sätta någon press på honom vi skulle mest lalla runt, det är inga svåra saker för honom.

Han blev lite spänd inne på banan, och blev lite hög i formen i traven. Men galoppen blev fin, nån miss i ett enkelt byte men de va allt. Han fick 64.7% vilket känns helt ok med tanke på travdelen, kanske att jag tyckte galoppen var värd lite mer poäng men men.. Vi slutade 7a och fick rosett! Det tycker vi om =) Nästa start för Maddox blir 8/11 msvB4 i sorunda, men redan på lördag blir det Robert i Enköping mvs A1.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)