För  bilder, följ länken till min Instagram 

Vårsäsongs avslut

2015-04-13

Denna vårsäsong ser lite annorlunda ut mot vad den brukar göra, i sommar mitten på juli tittar nämligen en bebis ut =) Så vårsäsongen slutar här, där den vanligtvis brukar börja.

Í fredags var det träning för Rasmus Haid-Bondegaard, både Robban och Maddox kom med och det var super bra!! Många bra tips och ideer på hur jag ska få snabba bakben och hur vi ska få maddox  att lyssna på mig även fast omgivningen är väldigt intressan.  Men det var en väldigt rolig träning och jag hoppas verkligen vi kan komma och rida för Rasmus igen.

 

Fredag eftermiddag var förberedelser för tävlingen på Sigtuna lördag eftermiddag, mitt största dilemma var hur jag skulle få de vita byxorna på plats. Men med rosa kilar på varje sida så det riktigt snyggt ut när dom var klara, och dom satt väldigt bra!

Vi gjorde debut på nationell tävling msvA, jag fick lite mjölksyra inne på banan (magen är ju ganska stor) och kände i traven att jag kunde haft honom mer framme för skänkeln ändå. Med endel klant missar, som bla galopp på medellinjen efter halten, ett orent byte då jag inte tog tillbaka honom så han kunde byta ordentligt. Trots dessa missar landade vi på 67.599% (70.1% av danska domaren och 1a)  och en fin 4e plats. Det skilde 4poäng till 2an, så lite förargligt med mina klantmissar som kostade två placeringar. Men vilken häst jag har!!! Gått på fina % i varje msvA start, kan inte ha varit bättre. Nu kommer vi ligga i träning så länge vi kan och sen komma tillbaka till hösten med Flyinge som mål. Visst hade det varit såååå roligt att få rida Falsterbo denna sommar när vi gjort så fina resultat i msvA så tidigt på säsongen,  men livet har alltid olika vändnigar och man vet aldrig vart det tar en =)

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)