För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nytt år, nya möjligheter!

2015-02-23

Nytt år nya möjligheter, känns härligt!

Både hästmässigt och privatlivsmässigt änns livet ganska bra just nu. Underbar känsla att få känna så!

 

Jag har ju som jag sa tidigare inte lika många hästar kvar längre, då jobbet på Synoptik tar min tid (och intresse!). Men jag har ju lyckats behålla två super stjärnor i Maddox och Robert. Två hästar som jag är oerhört tacksam för att ha i mitt stall.

Maddox (f.09 e.Dr Dolittle-Cortez) är en häst med en lätthet att talang som jag nästan knappt skådat. Han är trots sina 178cm en häst som dansar fram, han byter rent luftigt och stort, han lärde sig början till passage på 2 dagar och gör öppnor och slutor med super fin bärighet. Han kommer bli en  stjärna. Jag kommer i år satsa på att rida lite vanliga msv B klasser med honom och få honom till Flyinge i höst, men mer långsiktigt är det att han i höst/nästa år ska vara klar för msv A . Vilket jag tror han kommer klara galant!

Min andra prins, Robert (-08 Sandro Hit- De Niro) är bara för duktig! Vi inlede i februari med en tredje plats i msv B4 tätt efter ettan och tvåan. Vi gjorde våran första start i msvA i går, och fick 66.5% och slutade igen på en tredje plats. Men vilket fantastiskt resultat!! Han är ju bara 7-år gammal.. (å vi hade endel missar..). Han gör både piaff och passage, byten ner till varje. Men vi kan inte riktig träna det så mycket då han börjar byta mest hela tiden i galoppen då. Men till i sommar tänkte jag börja igen, han gör ju dom redan egentligen. Även målet för Robert detta är blir Flyinge.

Sen har jag ju lilltrollet Vito (hingst-12 e. Foundation- Prince Tatch) kvar, han är inriden och har verkligen ett fint temperament. Jag har lite svårt än så länge att uttala mig om hur lovande han är. Tycker han visa dagar travar kanon och visa dagar som en shettis. Men galoppen är väldigt välbalanserad och rund. Han kommer gå 3-års test och efter det kommer jag avgöra lite vad jag ska göra med honom. Men jag tycker väldigt mycket om honom, han är go och väldigt pussvänlig.

Debut msvA Rappestad

Msv B Högo

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)