För  bilder, följ länken till min Instagram 

måndag

2014-02-10

Måndag, igen. Gick upp 06.00 för att fodra hästarna, fixa lunchpåsar och göra mathinkar. Stressa in för att göra mig klar för att åka till jobbet 7.  jag skulle ha morgonmöte kl 8, så jag ville vara förberedd och gjort klart allt när alla kommer..  Är vid Synoptik kl 7.30 letar i väskan och inser att den j-vla nyckel är kvar hemma!!! Skit.  Så de var ju bara att vänta tills de andra kom.. Pinsamt, å dålig start på veckan.  Mötet gick bra, men jag hatar att inte vara först på plats vid såna tillfällen. 

 

Hästarna står på alla fyra och verkar må bra, det kom även hem en liten ponny igår. Min Lucy fick flytta hem efter 3 månader hos en liten tjej, hon var jätteduktig att rida men Lucy var nog lite ung. Så nu står 6 hästar i stallet..oops..  Nån som vill köpa nån?!! 

Robban och maddox skötte sig sådär på Gustaf träningen förra helgen, Robban var het och spänd. Maddox var bara het! Men de är två jättefina pojkar som kommer bli bra. Constanzia fick också komma med, hon var fin men också het. ( man undrar ju va dom ätit till frukost..) Hon byter väldigt bra nu, slutat bocka och studsa och börjat lyssna.

I fredags var jag med Robban å red för Maria, vi satte nästan alla byten och Robban använde sina bakben ordentligt! Superkul! Jag måste bara införskaffa mig en ny sadel till honom så ska det nog gå bra nästa år

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)