För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nytt jobb...

2013-12-09

Sista träningen inför lite vila med Gustaf var jätte kul, både Maddox och Robban skötte sig som ena riktiga prinsar =) Gustaf sa att han aldrig sett Robban trava så fint som han gjorde, å han travade verkligen bra.. Maddox visade prov på fantastiskt välbalanserad förvänd galopp och imponerade på Gustaf rejält. Vi provade även på att göra lite bakdelsvändningar och Maddox hajade direkt vad det var han skulle göra.

Constanzia har känts jätte fin och byterna sitter bra på henne, nu blir det skogen och lugnare för henne (och alla andra också.) Jag jobbar mycket inför julen. Även Colle känns mer och mer som den han en gång va.. Tror jag kommer ha en fin vår med underbara hästar att rida på.

 

Apropå jobb.. Jag kommer byta jobb.. Jag har fått en tjänst som butikschef på Synoptik i Norrtälje, så efter 6 år på Synsam i Åkersberga byter jag nu kedja..

Det ska bli jätte spännande och super kul. Framför allt kommer det bli mycket bättre med hästarna då jag halverar restiden. Dessutom kommer jag inte jobba några helger, vilket ger mer tid till tävlingar och träningar. Det känns jätte bra.. Bara tanken att slippa styra tävlingar efter jobb varanan helg känns jätte skönt, mer tid till Pelle och Sam blir det också.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)