För  bilder, följ länken till min Instagram 

Colle

2013-11-14

Det blev ingen start för Colle igår, jag fick ut Cindy som kunde fixa till högerbak lite istället. Han är lite  sne, nånstans.. Han är även lite tjock i benen runtom så jag tror jag ska ta honom till Gustav en sväng så han får titta lite. Kanske mata han med lite metacam. Själv behöver jag också metacam.

Jag har varit sjuk nästan 1 ½ vecka.. Jätte snurrig, jobbat men känner mig heltrött.. Ser heltrött ut också, perfekt när man har ett jobb där man träffar folk. 

Men jag har trimmat på i tron om att man blir frisk om man är ute.. Angelica har skällt på mig men, jag måste ju rida.. Robert har varit tok laddad varje dag, han kanske är glad att vara valack. Maddox har varit väldigt fin i traven men het och lite stark i galoppen. Det tar sig, men han behöver mycket mer styrka.. För Maddox del kan det gärna komma massor med snö så han kan få galoppera i skogen lite, han har jag inte riktigt vågat rida ut på än.. Han är ju lite glad av sig..

På onsdag kommer Svalling hem till mig en sväng, Robert och Maddox ska få trimma lite. Visa lite byten på Robban och se vad chefen säger, vi är på god väg att kunna göra riktigt fina. Ser lovande ut inför 6-års säsongen..

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)