För  bilder, följ länken till min Instagram 

Strömsholm

2013-11-10

Om nu allt går vägen ska jag starta Colle på onsdag i msvB4 på Strömsholm. Han har känts fin på sista tiden. Han är lite trög startad, ser lite sådär ut först framför allt högerbak. Han kommer i gång efter lite galopp och mycket skänkelvikningar. Jag hoppas nån kan titta på honom på tisdag så jag vet om det är någon ide att åka med honom. Det vore ju såååå roligt.

Maddox fortsätter att briljera med fina övergångar till galopp från skritt, förvänd galopp och bra form. Övergångarna ner till skritt blir bättre men han har fortfarande endel bus kvar. Han fått trava bommar för att få upp frambenen lite till, då hittar han en ännu bättre trav. Han är så mjuk och fin att rida Maddox.

Robban ligger i träning för att lära sig passage, höga bommar gör att han hittar mer och mer takt så han snart lär sig vad han ska göra. Robban har ju lite plus, han är ju född i februari så han blir 6 redan då. Jag var och tränade för Mattias förra fredagen, lika kul som alltid. Vi tränade mycket på att få ihop honom ännu mer i galoppen, och jobbade med byten. Dom sitter rätt bra, han byter nästan alltid  rent. Det han gör är att han sticker iväg lite efter bytet och blir lång i halsen. Så då tränade vi på att lägga en volt efter varje byte i stället, å vips så blev det mycket bättre..

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)