För  bilder, följ länken till min Instagram 

Hoppträning i lördags

2013-10-24

Hon är ju helt undebar min lilla sessa Constanzia!!! På hoppträningen i lördags för Agneta Carlen fullkomligt briljerade hon med bra teknik, lydighet och hoppvilja.. Hon är ju grym. Dessutom har galoppombyterna fallit nästan helt på plats, inom kort tid byter hon serier den där damen.

 

Bildbevis

Hon är en riktig stjärna. Jag tycker det är väldigt sorgligt att jag behöver sälja henne, för jag tycker så mycket om att rida henne och utveckla henne. Hon kommer kunna lära sig allt, och ger så otroligt mycket tillbaka men sin underbara personlighet och nyfikenhet.

Colle har jag anmält till en tävling, vet inte riktigt om jag ska starta än... Men jag tycker han känns rätt bra och jag är grymt tävlingsugen..

Robban vilar tills i helgen sen kan vi börja rida igång han, 2 veckors vila blev de..

Maddox, min lilla gulliga häst i stor förpackning.. Han har gått jätte fint sen Flyinge, tränat lite förvänd galopp och försöka ta ner han till skritt. Den förvända galoppen är inge problem alls, han behåller balans bra och rytm. Övergången till skritt är svårare men de kommer, jag tar det lite lugnt också efter Flyinge. Det känns som att Maddox börjar behöva lite svårare uppgifter, så han får tänka lite, han gör de hur bra som helst.

Antal kommentarer: 3

2013-10-25 08:43:40

Hej sara!! Jag och Donna följer med spänning o förtjusning utvecklingen av Constanzia med hjälp av denna blogg!! / Donna och Veronica ps Donna mår jättebra o har de bra!

2013-10-27 21:48:01

Hej! Va roligt å höra från er!! Har du nån mejl el mob jag kan nå dig på? Tänkte om jag har vägarna förbi å hälsa på er nån dag :)

2013-10-28 21:11:30

Absolut 0738763456!!! Mvh Veronica
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)