För  bilder, följ länken till min Instagram 

Jag behöver nog en större buss..

2013-10-12

Jag har glömt berätta om det lilla strulet när vi skulle ta Maddox till och från Flyinge.Eftersom mon buss bara tar 2-hästar Robban är hingst och jag skulle få med all packning med mat till två hästar, kände jag att Maddox inte riktigt fick plats. Samt att jag gärna villa att han skulle ha sällskap hela vägen. I god tid innan lyckades jag (trodde jag)  fixa plats så Maddox skulle få lift ner, men sista veckan ändrades planen då bussen blev full. Hmm.. va gör jag nu, jag smsade alla (nästan) i hela Stockholm alla var väldigt hjälp fulla. Men många fulla bilar. Tillslut fick jag tag på lift ner med världens snällaste Carina Moren från Rådmansö, så Maddox fick åka med sällskap. Jätte skönt! Dock återstod problemmet att ta sig hem. Jag kontaktade Marcus Westergren och de var inga problem att Maddox kunde åka med dom hem, skönt. Då var allt löst. Men då Robban inte tog sig till final, så var ju vi klara redan fredag em.. Å Marcus häst hade tagit sig till final, så han skulle inte åka hem först söndag alt måndag morgon. Å vi kände att det skulla va skönt att åka lördag fm.

När jag och Angelica sitter och äter lunch glider Emelie Brolin förbi för att höra hur det gått för Robban och vi surrar en stund. Jag berättar kort om mitt dilemma. Emelie erbjuder sig direkt att köra Maddox till Brolöten lördag morgon, super!! Nu skulle jag bara få någon att hämta honom hos Emelie. Världens bästa mamma och Maria tar trailer och hämtar Maddox lördag em. Så när jag, Angelica och Robert kommer hem står Maddox utvilad i sin box helnöjd. Så skönt!

Tillsaken hör att det här inte är första gången Emelie räddar mig.. Jag blev liksom lite övergiven i Holland med min häst en gång för många år sen, då ställde Chris och Emelie upp igen och körde hem mig, Jill och Zonath. Jag har liftat min ponny till EM i Frankrike med Emelie också, då var det iaf planerat. Jag vill verkligen framhålla hur otroligt tacksam jag är mot familjen Brolin som hjäpt mig i alla dessa situationer det är värt hur mycket som helst. Tack!

Zonath

Antal kommentarer: 1

2014-02-10 22:06:01

Fina Zonath! Honom minns jag väl :-) En liten drömhäst. //Erika (Dino)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)