För  bilder, följ länken till min Instagram 

Härliga dagar

2013-09-15

Det har känts som hösten varit långt borta sista dagarna, otroligt varmt! Skönt, hoppas vintern blir mild i år..

Hästarna känns fina, Maddox är något överförfriskad och het. Han ligger i hård träning inför Flyinge så hans energi kommer till användnng på rätt sätt istället. I Enköping sprack det ju rätt rejält, okoncentrerad och väldigt ,,dum" om man får säga så. Han hade inge lust alls... Men det är väl så när man är 4 år..

Robban gick en clinic för Gustaf Svalling i onsdags, det var jätte skoj för Gustaf har inte sett han på länge. Han tyckte att han utvecklats väldigt mycket. Han ska förvörigt gå en LA3 i Norrtälje nästa söndag, genrep inför Flyinge.

Jag jobbar rätt mycket just nu på Synsam, och det gör att 5 hästar i träning och jobba 90% plus kurser och utbildningar tär lite på en. Jag hoppas verkligen att jag kan få någon av mina flickor sålda, eller helst båda.. Så all energi kan gå till Robban, Maddox och faktiskt, tro det eller ej Colle. Han har ju varit igång nu i 2månader och känns riktigt fin.. Men 3 egna och ev någon tillridninghäst emellanåt känns väldigt lagom. Vito kommer ju hem från betet snart också, han ska ju inte ridas men börja hanteras mer..

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)