För  bilder, följ länken till min Instagram 

Falsterbo here we come!!

2013-05-25

Idag har duktiga Cornelia varit och tävlat Lucy igen, jag blir så imponerad av hennes fina jobb med denna ponny. I deras andra tävling rider hon in på super fina 66,7% och blir andra placerad!! Så duktiga, stolt ägare och tränare till detta fina ekipage =)

Seger igen med Robert!!!!

Så himla roligt!! Robban har vunnit 3 av 4 starter  i sina kval!! Jag är otroligt tacksam över denna fina lilla kille. Detta resulterade i att vi nu är klara för Falsterbo.

Han kändes helt okej i torsdags, första klassen lite väl på och het vilket resulterade i 76,8% och en fin tredje plats. Andra klassen inte lika på, nästan lite slö, men fina 77.8% och vinst! Han var en riktig knasbolls hingst  på prisutdelningen så det blev nog hans sista, han var riktigt dryg... Nästa starta start blir Strömsholm, ska bli jätte roligt. Det blir också ett litet genrep inför Falsterbo. Första tävlingen utomhus, massa hästar och massa folk. Det blir intressant... Tänk om det skulle gå bra.

Imorgon är vi taggade för finalen i Div III, Constanzia har känts riktigt fin så nu hoppas vi på ännu en lagseger i morgon!!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)