För  bilder, följ länken till min Instagram 

Segersta nästa

2013-05-15

Snart blir det kval igen med Robban, förutom Erik träningen har han fått ta det lite lugnt en vecka sen Hogsta. Men han verkar i bra form. Jag är väldigt taggad, det blir ett hårt startfält mot de bästa 5-åringarna här uppe på Segersta 23/5. 

Constanzia har känts super fin sen i helgen, hon är så mycket med mig. Jag har anmält henne till Hallastvik 16/6 att starta LA1 och LB1, de blir debut i LA. Ska bli väldigt spännande, hon gör fina skänkelvikningar med bra flyt och fina volter. Mitt enda problem är att jag just såg att man ska rygga i programmet, så de behöver hon lära sig =)

Florie fortsätter att överraska med fina galoppombyten och riktigt fin form, öppnor, slutor och travlägningar börjar komma mer och mer. Väldigt kul.

Colle rider jag mest i skogen, han känns fortfarande sådär...Vi får se, ska tillbaka till Gustaf nästa vecka.

Lucy har hamnat mest på Cornelia, och med det fina resultatet sen i helgen verkar det ju vara en väldigt bra kombination. Och väldigt bra avlastning för mig.

Förra veckan kom gulliga Skorpan också. Hon är här för att matte ska få bebis och Skorpan behöver lite hjälp med byten. Hon verkar trivas väldigt bra.

Maddox, vilken prins han är! Han bara flyger fram när han travar, galoppen är så otroligt välbalanserad. Hela hästen är ju byggd i uppförsbacke så han har väldigt lätt för sig.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)