För  bilder, följ länken till min Instagram 

Lag seger!!!! Weiiiii

2013-04-22

Igår bar det av till Vellentuna för första omg av div III. Consatnzia och jag startade första klassen LB0 kl 8.43 så det skulle bli en lång dag... Hon kändes himla fin på framridningen  lugn och tog skänkel fint. Då det var henns första start tänkte jag mest att vi skulle styra runt lite inne på banan utan konstigheter. När vi gick in på banan blev hon väldigt spänd, kändes ungefär som en ballong att sitta på. Hon lungnade ner sig lite efter en stund, men var rätt laddad hela tiden. Trav prorammet gick rätt klanderfritt förutom att jag red fel, nästan två gånger.. Missade att det är friskritt och inte ökad så då fick vi 5 där, och sen missade jag en halt.. Så himla dumt av mig. När vi kom in i galoppen var hon bara tvyngen att bocka och busa lite, sparka lite mot skänkel... Men jag var ganska nöjd med henne ändå, slutresultat blev 60% och vi hamnade i mitten.

Min lagkamrat Caroline Eriksson på sin fina friser Ymer red på drygt 62% och hamnade precis utanför placering.

Sen var det dax för lagklassen, vi hade startnummer 2 i lag ordningen utav 13 lag. Jag var först ut då jag hade varit där sen morgonen. Constanzia kändes fin, lite bus på slutet i galoppen men förövrigt är jag väldigt nöjd. Hon blev inte alls lika spänd nu. Vi fick fina 66.379% och låg i ledning ganska länge... Caroline gjorde en jätte fin ritt och slog precis oss, hon fick 66.552%, så inför tredje ryttaren låg RKRR på första plats!!!

Maria Blom och bus Dino var våran sista ryttare, han såg rätt fin ut men gjorde lite dumheter på medellinjen vid inridningen.. Tror det störde domaren lite genom hela hennes ritt, tycker kanske inte riktigt de fick betalt för vad de borde fått.. Men 64.665% gjorde att vårat lag låg kvar i ledning. När vi räknat lite insåg vi att det enda lag som skulle kunna peta ner oss var  Ötersåker med deras sistsa ryttare..Vi räknade ut att hon var tyungen att rida på 67% minst för att slå oss, hon var placerad på 68% i klassen innan så det blev lite spännande!! Den gick helt ok, men lite spänd fick 62%. Så vi vann!!! Så himla roligt!! Induviduellt kom Ymer 3a Constanzia 4a och Dino 6a, jätte nöjd att komma 4a av 40 starter i Constanzias första tävling...

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)