För  bilder, följ länken till min Instagram 

Hemma igen!

2013-04-04

Hemma igen, skönt att varit borta men alltid lika skönt att komma hem igen..

Kan ju börja berätta kaoset som uppstod innan vi skulle åka:

På fredagen hade jag bokat hovslagare så Robban kunde få bakskor med snöskor, och Vito kunde bli ordentligt verkad runt om. När jag leder in Vito från hagen ser jag att han är riktigt vänster fram... Misstänkte en hovböld eller liknande. Pertan verkade lite och visst han hade lite puls och var lite varm men inte jätte mycket förhållande till hur halt han var. Jag var inte jätte sugen på att karva upp hoven heller då jag skulle iväg, vi tittade på honom i hagen och beslutade att avvakta till måndag då kunde isf Pertan komma tillbaka.

Lördag morgon när jag släpper ut småkillarna är han faktiskt ännu sämre, väldigt varm och högpuls... Å nej... Ringer Pertan, han svarar, himla bra fast det är lördag! Men han har tydligen åkt på magsjuka så han kunde inte komma.. Han vet heller ingen annan som kan komma och hjälpa mig, lite små panik. Jag hade varken hunnit packat klart eller fixa det sista innan planet skulle gå kl 14, jag skulle ju färga håret också...När klockan är halv elva och jag ringt runt halva roslagen efter hjälp, med hårfärg i håret, samtidigt som jag packar min resväska och Pelle efter mig som tyckte att jag felprioriterade med min hårfärg denna morgon.. ( vaddå måste man så måste man...) Så tillslut beslutade vi att Maria fick köra mig och Vito till Mälaren, så kunde Gustaf titta på honom under helgen. Då kunde Maria köra mig vidare direkt till Arlanda så jag skulle hinna med flyget till Zurich. Det gick ju fint allting tillslut, jag glömde endel saker hemma men det gick ju bra ändå. När Gustaf hade tittat på honom senare underdagen hade han inte varit halt, typisk hovböld.. Och det var en liten ficka, som en hålvägg på utsidan vänster fram. Han fick stå med gips ett par dagar, så fick han åka hem med Maria och deras ponny på onsdagen.

Alla hästarna mådde bra undertiden vi var borta.

Tack till Maria med familj, Angelica, Ina, Arne och Lotta som kunde hjälpa till med alla djur. (4 katter, två hundar och 7 hästar..)

fortsättning följer..

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)