För  bilder, följ länken till min Instagram 

Var är våren....?

2013-03-16

Kallt kallt och kallt.. -22, 15 mars.. Inge roligt alls när man bara längtar till våren. Framför allt längtar jag väl till att min ridbana ska fungera igen... Som jag saknar den..

Trollet Maddox busade endel  förra fredagen så jag hade ordentligt ont i ryggen under programridningen i söndags, söndagen slutade med att jag inte kunde gå.. Så himla ont i ryggen, den är mycket bättre idag efter två behandlingar hos Annica Åberg naprapat i Rimbo. Men jag har också haft fantastisk hjälp i stallet även denna vecka utav Jenny och Emma.

Constanzia och Lucy gick programridning i söndags, andra gången det såg ett dressyrstaket. Dom sköte sig väldigt bra. Constanzia hade 7or nästan hela programmet, hon klämde till med två ettor och två tvåor. Hon var liksom tyungen att bralla lite när hon sköt sig så fint innan, bock och bus. Det finns en jätte härlig energi i den där hästen, som kommer bli kanon. Hon ska gå sin första tävling 22/4 Div III i vallentuna. Lucy sköte sig bra, hon blir lite olydig och lyssnar inte alltid. Men tills hon ska gå Div III ska jag nog fått ordning på henne..

 

Robban har jag fått ridhjäp med under veckan då jag inte riktigt kunnat sitta till. Jag kom på den briljanta iden att min vän och duktiga ryttare Maria Blom kunde rida honom på måndagen, och Soffi kunde hjäpa mig under tisdagen. Det var väldigt kul att se honom under två olika ryttare. Soffi tyckte han var himla fin och hade inget emot att rida honom fler gånger. Han var lite olydig och lite lat, men jag hade ju inte ridit honom ordentligt sen fredagen. Så nästa gång hon sitter upp ska han vara bättre... Han är anmäld till sin första kvaltävling, det blir Gnesta 14/4.

Maddox har sköt sig sen incidenten i fredags bra, mycket tömkörning. Här är en liten filmsnutt på honom sen igår, mjukt och lugnt utan press. Duktig kille! Det finns mycket trav i den killen, han joggar ju bara lugnt fram här...

 

 

 Även vackra Florie har skött sig under veckan, hon har lagt på sig lite och ser lite rundare ut vilket är jätte bra. Colle promenerar fortfarande på ridbanan, han börjar bli lite lätt understimulerad... I går kom Åsa förbi från Mälaren och tog stygnen så nu slipper han munkorg och haklapp. Vito och Vincent växer som bara den, stora pojkar blir dom en dag. Hoppas våren kommer snart så grabbarna kan komma ut på bete tidigt. Merlin for hem förra fredagen, så förra helgen hade jag ponny besök och imorgon kommer ett sto. Det snurrar på. Nästa helg 23/3 bär det av för min och Pelles del till Alperna och undesköna Arosa..

Antal kommentarer: 2

2013-03-21 13:18:41 - Lisa, lisa.a-son@hotmail.com

Fina hästar! Har du ingen ny film på Florie man kan få se? :)

2013-04-04 18:07:25

Jodå! Jag ska försöka filma henne lite i helgen, så håll ut =)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)