För  bilder, följ länken till min Instagram 

Roligt med sällskap i stallet

2013-03-06

Jag har haft sällskap i stallet sista veckan av två praktikanter från Jällaskolan och Realgymnasiet, det är så trevligt. Dels får jag massa hjälp och dels har jag några att prata med under dagarna. Väldigt duktiga är dom också båda två! Jätte roligt.

Nu börjar ju äntligen våren komma på allvar, så härligt! Solen och värmen gör att man både blir piggare och gladare. På söndag ska jag rida en liten programridning på ridklubben, Constanzia ska gå och lilla Lucy.

Constanzia är en rolig figur, hon  är super kul att rida! Egen motor och energi på ett jätte positivt sätt. Jag testa lite att trampa henne idag när jag red och hon har det i sig, även passagen finns där. Jag ska be någon filma lite när jag rider på henne, hon är riktigt fin nu.. Kanske behåller henne ett tag till, hon lär sig lätt att byta och piruetta och kan nog komma långt på hennes ridbarhet.

Robban känns verkligen kalas fin, han ska träna för Soffi på tisdag. Det ska bli jätte kul för hon har inte sett han på ett tag. 

 

Ett filmklipp sen i november, clinic för Nina Bengtsson.

Maddox är bara sååå duktigt, han är snäll rar och gör som man säger. Bästa unghästen! Snygg är han också =)

Lucy, Merlin sköter sig galant dom också. Colle och jag promenerar morgon och kväll. Han hade svällt rejält i skapet i går em, så snälla Åsa från Mälarkliniken kom förbi tidigt i morse och kollade honom. Han hade också varit duktig och dragit av sig bandaget lagom till hon kom, så jag kunde visa stygnen också.. Dom såg bra ut. Då han inte har någon feber och mår bra, ska jag försöka röra på honom lite mer så blodcirkulationen kommer igång och då borde svullnaden lägga sig... Förhoppningsvis...

Constanzia, stor har hon blivit!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)