För  bilder, följ länken till min Instagram 

Dålig uppdatering...

2013-01-05

Både jul och nyår har passerat på ett ögonblick...

Julen spenderades hemma hos mamma och pappa med bror, syster, systers sambo, Pelle, farbror och farmor. En trevlig kväll med mycket TP-spelande.

Farmor gör alltid hjärtan till alla på jul så vi vet var vi sak sitta. ( eftersom vi är så många...)

Nyårsafton spenderades hemma hos mig och Pelle, de blev ett riktigt kalas med 6-rätters på högsta nivå.

Alla fick nyårshatt på fördrinken när dom kom, jag och Angelica hade jobbat hårt med klistret dagen innan. Fördrinken var en liten cosmo, då vi kände att bubbel får man nog av senare.. Eller inte..

Himla fint blev det, jag bara älskar våran matsal!!!

Nog med jul och nyår.

Pållarna går fint. Alltid lite lugnt kring slutet på december, men Colle har avancerat och gjort tre byten i varje, fler kommer inom kort! Robban gör bra förvänd galopp och enkla byten, lite lat för skänkeln i mellanåt men det ska vi greja till. Maddox det lilla trollet (eller stora..) rör sig sååå fint! Ska filma i ridhuset nästa gång vi är där. I går i ridhuset hade dom hoppning samtidigt så jag valde att gå med honom, han tyckte att den  vita ponnydamen var väldigt läskig.. Han har nog aldrig sett en vit häst tidigare, och en som hoppar också så han var lite lätt spänd. Lucy är på gång också, hon har vilat en tid men kändes väldigt fin när jag red henne sist. Constanzia har också vilat lite, men ska igång nu. Små pojkarna växer så man nästan ser det, stora blir dom nån dag.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)