För  bilder, följ länken till min Instagram 

Mattias träning

2012-12-10

Det blev Robban som fick åka och trimma både lördag och söndag, bättre att ta det säkra före det osäkra med Colle.

Jag kom iallafall iväg på träningen, trots att jag var lite nervös.. Det blev kallt under helgen också ca -17 hade vi när vi åkta i lördags. Jag måste tacka min bästa vän Angelica Hessler som jag lurat med som groom och framför allt mentalt stöd när vi skulle köra i väg med lastbilen. Hela vägen dit var ju rätt dålig, men jag körde väl 50km/h som snabbast så bilarna bakom mig tyckte jag var sådär. Men det var väldigt skönt att slippa åka själv..

Robban var riktigt fin bägge dagarna, lugn och ganska lydig trots att han gått mycket i skogen sista tiden. På lördagen tränade vi  mest trav, få honom att hitta mer kadens och schwung mycket tempoväxlingar. Passagen på den mannen är inte långt borta, bara styrka som saknas han vet vad han ska göra.  På söndagen började han i en helt annan trav än på lördagen, mer tryck, bra nacke och super takt! Så vi jobbade inte så mer på traven, istället tog vi galopp.  Vi gjorde förvänd och tränade på galopp kvaliten, rikigt fin blev han.  Robban har ju galet lätt för sig att samla ihop sig, nästan lite för lätt så han bli ju väldigt rolig att rida trots att han är så ung.

Helgens guldstjärna får kanske gå till Maddox som faktiskt har lätt sig hur man svänger ordentligt och lyssnar när man rider! Jätte duktig. Hoven har läkt fint och han har nu bara en sula på foten, jätte skönt att det läkte snabbt trots all lera tidigare.

Colle tyckte det var sådär i hagen i onsdags, det blev en kort stund. Han såg ändå ut som en snögubbe när han kom in.

Min fina 30-års present! Robban fick testa det, nästa höst kanske vi kan börja rida med det också.

Snart är det julafton, lite julpynt har det blivit hemma.

Småpojkarna fortsätter att må bra. Jag har aldrig varit ut till dom utan att dom har något i munnen när man kommer, hö eller halm bara det går att tugga på =)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)