För  bilder, följ länken till min Instagram 

Snökaos

2012-12-08

Måste erkänna att jag redan tröttnat på snön, det kan vara  för att det kom VÄLDIGT mycket snö över Kundby Gård i onsdags.. Det dalade nog ner 50cm under eftermiddagen, helt galet. Jag var ut och plogade hela dagen med fyrhjulingen och det gick att att ta sig fram. Men sen gick jag in och lagade mat, när jag kom ut igen såg man inte att jag hade plogat tidigare. Så det var bara börja om igen, när vi tar ut fyrhjulingen igen och Pelle börjar köra så spinner den bara på ett ställe.. Den driver bara med bakhjulen inte alla fyra.. Hopplöst. Så det var bara ställa in den igen och börja skotta.. Så det är fortfarande snö kaos hemma hos mig.

Då elen inte riktigt fungerar har mina två utbrytar mästare Lucy och Constanzia redan varit på rymmen. Jag måste mata dem heladagarna nu så det inte drar igenom tråden. Det jobbiga med det hela när dom drar, är att dom gärna tar sig fram till killarna och ställer sig och retas. Robban hann springa ett par varv i hagen innan jag kom, och Colle gjorde ett par schyssta vändningar. Så klantarslet Colle har ju självklart slagit på sig på vänster fram, vid griffelbenet... Han är så klumpig den där mannen. Så på med lite antinflamatoriskt i morse och sen se hur det ser ut i em, annars får Robban träna båda dagarna för Mattias.

Jag är väldigt orolig att jag inte ska komma iväg alls i kväll på Mattias träningen pga snön också, för i går gick det inte att komma iväg med bussen. Jag jobbar underdagen så jag har fått förlita mig på att dom som är hemme idag lyckas ta bort snön så jag kommer iväg. Vill sååå gärna rida..

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)