För  bilder, följ länken till min Instagram 

Snö =)

2012-11-29

Så äntligen damp den ner, den vita snön som täcker all lera och smuts. Som gör att jag redan igår kväll fick mer energi och kände mig gladare, vid kvällsfodrningen var det ju nästan ljust ute. Vi hade nog fått 10-20cm i morse, skotta fram bilen när jag skulle till jobbet. Små killarna som aldrig sett snö innan var så söta. Först var det ganska konstigt att gå ut ur stallet på den vita mattan som ligger. Väl i hagen var det väldigt intressant, hela mullen i snön och provade länge och väl om det gick att äta och det gick ju bra..

Maddox som stått på box i två veckor fick också bege sig ut i hagen idag med NeeNee och gissa om han var glad! Snö och gå i hagen samma dag, många olika typer utav rullningar blev det i hagen.

Flickorna började den erkända stolpätningen redan tidigare i år, då lera har täckt större delen av hagarna så idag blev det först snöätning och sen stolpätning. Jag ska försöka hämta lite grenar och kvistar igen så dom har lite å göra, men dom föredrar ofta stolparna. Pojkarna roar sig med annat som lek och äta på varandra, det är ett och annat täcke som går åt där i stället..  Förra året slaktade nog Robban och Boris en 10 täcken tillsammans, men de hade ju sååå roligt! Stolpätningen är väl billigare, men det är så j-kla svårt att slå ner nya stolpar om någon går av..

Finaste Boris! Våren 2011

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)