För  bilder, följ länken till min Instagram 

Ny vecka

2012-11-20

Ny vecka nya tag, hästarna går fint men alla är väldigt laddade. Robban befinner sig för tillfället mer i luften än på marken.. Bara bus och studs!  När han slutat busa är han såååå fin den där mannen och det är tut när man busar så där mycket.

Colle går bra, pigg men sköter sig bra. Vi har ridit igenom msvA några gånger och det fungerar rätt bra. Vi har ju ett tag på oss att träna..

Maddox lilla vännen har drabbats av en hovböld. Väldigt liten men han var riktigt halt. Så han har varit inne sen i lördags, promenader och omplåstring får han nu. Redan när veterinären varit här var han ohalt, så det var skönt.

Miss C sköter sig, hon borde kunna starta lättA här i vår, hon känns fin.. Duktig och väldigt ambitiös. Florie har varit helt ok på sistonde, har lämnat över henne till Angelica som rider nenne så hon hjälper mig med henne under vintern. Jag rider också, men inte lika mycket.

Lucy har tagit det lugnt, jag vill ju så gärna låna ut henne. Ingen som vill?? Små pojkarna verkar trivas som aldrig för med ankmamma Hallon som tar hand om dom =)

På lördag ska jag gå på swedish house mafia med syrran, vi blir bjudna på 3-rätters på Sturecompagniet först och sen VIP till friends arena med eget VIP tält. Vi kommer nog ha en bra kväll. Vi har även mutat lillbror att hämta oss också så vi slipper alla köer till bussen. Det blir kul..

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)