För  bilder, följ länken till min Instagram 

Inspiration

2012-11-08

November brukar alltid vara den månad som känns mörkast, kallast och bara väldigt tråkigt.. Långt kvar till tävlingar, oftast inte så mycket träningar.. Usch.. Och just så tråkig känns den i år igen.. Fast, det händer endel nu..

Idag tog jag med Colle och åkte till Johannesberg för att få lite inspiration. Maria var där och red med underbaraste Dino och Cattis trimmade på sin fina svarta springare, väldigt roligt att komma i väg dit! Längesen jag var där och tränade, men vi bestämde att vi ska försöka träna tillsammans så fort vi alla kommer los samtidigt igen. För det ger så mycket att rida ihop, det blir sååå mycket roligare! Vi ska även trimma på passagen, så Colle lär sig ordentligt ( även Cattis och Marias hästar ska lära sig).  För att bli ännu gladare i denna tråkiga månad damp det ner ett mess från Cia om Mattias träning 7-8/12! WEEIII vad roligt!!! ska vara med båda dagarna, Colle en dag och Robban en.. Å så roligt!!

Vincent och Vito verkar må jätte bra, dom trivs och ser väldigt glada ut. Dom är ju otroligt gulliga.. Förövrigt är Vincent såld...  Familjen Fredriksson som har häst i mitt stall har köpt honom, så dom har en häst till Cornelia när hon behöver stor häst! Så han kommer bo kvar här och gå med Vito tills dom inte går att ha ihop längre. Visst de beror väl på om vi kastrerar dom eller inte, men dom är nog hingstar tills dom är tre iallafall.  De små pussgurkorna!

Kan man vara gulligare...

Cornelia och Meja kollade undelaget i nya stora boxen, Meja testlåg och tyckte det kändes ok, mycket halm.

Angelica och Colle på span, bilder från tävlingarna.

Fina Miss C, hon blir prickig när man klipper henne..

 

Snygga Robert i höstlöv. På söndag ska vi få ta emot vårat pris från vinsten på Strömsholm, vi ska även vara med på en clinic för Nina Bengtsson samma dag. Kom och titta! Här är en länk Mälardalens varmblodsklubb

Denna fina korg fick jag utav Riccos ägare Sussi, den var väldig god! Tack

Vi hade mysmiddag hemma i lördags med bästa vännerna,  det gör så det blir lite roligare i november månad.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)