För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nu är dom hemma

2012-11-05

Nu har dom små trollen kommit hem! Dom är jätte söta =) Så roligt med några fölisar här hemma igen. Boxen dom fått blev jätte bra.

Idag busade dom i hagen när jag släppt ut dom, och dom rör sig så fint båda två. Man måste väl erkänna att på hösten som fölisar ser dom ju lite kul ut också, båda två är jätte höga i bak och benen har dom ingen koll på alls.. Men man ser när dom rör sig att det kommer bli bra. Maddox var jätte intreserad i morse när han skulle gå ut, han hade hemskt gärna gått med dom i hagen. Robban tyckte också dom var söta, medans Colle brydde sig inte alls.

Alla hästarna har varit väldigt heta på sistonde. Framför allt Robban, jag hade ju tänkt att han skulle chilla lite efter Flyinge, men icke. Han har varit helt tokig, så vi är i gång och trimmar förfullt inför nästa år.. Han går  mycket i skogen också, och vi har även hoppat. Han är duktig den där mannen, han gör förvänd galopp, enkla byten, bakdelsväningar, öppna ligger bra i fas.. Constanzia börjar knappa in, hon gör bakdelsväningar och öppna. Hon kan samla sig fint i galoppen och vi har börjat förvänd. Maddox har fungerat utmärkt också, vi skyndar långsamt. Men vi kan trava på honom uppsuttet och snart kan vi galoppera. Bra gjort av Maddox på 2½ månads träning, då han inte gjort nåt innan han kom. Bra psyke.

Colle har tagit en vecka med mest jogg och skogen, men från onsdag kör vi på igen. Han börjar se riktigt fin ut i kroppen, rund och faktiskt lite musklad. Jag tror jag har en bild från tidigt i våras när jag började rida honom och bilder från nu så kan man jämnföra. Lusy har varit fin också, hon är så lätt att rida, bara sitta där lite och hålla ihop. Hon gör också förvänd galopp.

Jag lägger ut lite bilder senare i kväll.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)