För  bilder, följ länken till min Instagram 

Startnummer 7

2012-10-18

Nästan så man inte tror det är sant, men på lördag är det dax.. Han känns helt ok. Byterna sitter rätt bra.  Jag har tänkt att rida mest på säkerhet och göra alla sakerna bra, och kunna känna att jag inte spände bågen för mycket så Colle tycker det känns bra.

För ganska precis ett år sen var jag helt övertygad om att jag skulle ta bort honom, ingen hittade nåt fel och han var bara halt.. Flera veterinärer tittade på honom men inget riktigt konkret. Jag bytte veterinär flera gånger, tills jag började tro attt det var slut med honom. Men sen kom Gustav och vi letade tillsammans efter vad som kunde vara felet. Scintade om och kollade om, tog bort 2mm benbit som ingen tidigare trott skulle göra skillnad, behandlade halsen ifall att det va nåt, behandalde kotan i fall att, han fick vila totalt 8 månader, sen lång skritt och trav innan jag började rida. Jag tror ingen trott att hästen skulle bli ohalt, och här står vi nu idag med en ohalt häst...

Jag måste tacka Gustav Croon på Mälaren Hästklinik för att han hjälpte mig med honom och att vi faktiskt står där vi gör idag. I start groparna för att kunna tävla.. Man kan inte säga något om framtiden, än är det en lång resa kvar för att veta om han verkligen håller. Men vi har kommit en otroligt bra bit på vägen och jag är evigt tacksam!

Nu håller vi tummarna inför lördag!!! Jag har startnummer 7  kl 14.37

Antal kommentarer: 3

2012-10-18 15:41:03 - Firefighter, mange@snyggast.com

Cool,lycka till nu!

2012-10-18 17:37:56

Tack så mycket (flower)

2012-10-19 10:19:24 - Maria

Skam den som ger sig! Det har du och Colle verkligen visat nu. Nu håller vi tummarna... han är ju en super kille.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)