För  bilder, följ länken till min Instagram 

Colle ska nog tävla..

2012-09-20

Han är iallafall anmäld till två tävlingar, först ut mvs B1 i Österhanninge sen Täby msv B4. Det ska bli jätte kul! I Österhanninge ligger jag på reserv plats 6 och i Täby först, så till Täby lär vi ju komma med. Vi gjorde ju en start förra året i januari med 67% i msvB4 så vi har ju kvalet kvar...  Han känns fin, byterna har blivit bättre och formen mycket högre, hinner jag på onsdag blir det träning för Soffi.

Robban är åter i träning, kändes kalas fin i går! Jag blev lite glad när jag såg proppen för Flyinge, att ingen av de som dömde i Enköping dömmer där..

Constanzia ska ju glida in på sin första hoppträning på tisdag med Angelica i sadeln. Ska bli grymt att se.. Bilden sen förra sidan kom inte med men jag ska prova igen.

Lucy, Maddox, Florie och nya på kort besök Santa känns bra allesammans.. Den som känts sämsta sista dagarna är jag, har åkt på nån j-kla förkylning. Jätte jobbigt! Tror till och med att jag har feber, men det finns ju alvedon.. Men imorgon är jag frisk =) Avskyr att vara sjuk.. (vem gör inte det?)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)