För  bilder, följ länken till min Instagram 

Gustaf träning

2012-09-13

Träningen igår var väldigt givande och rolig! Alla hästar och ryttare var nöjda, vi hade väldig tur med vädret också varmt och sol.

Colle var den som fick träna. Han var super fin, Gustaf tyckte också han såg jätte fin ut och att det är så roligt att han fungerar. Vi tränade igenom lite delar av program ochmycket byten. Jag har nämligen anmält honom till en tävling, 20/10 vi ligger på reservplats 9 så jag hoppas några stryker sig, Det är en msvB1 kort bana dock, men det var den enda tävlingen under hela hösten som fanns.. Jag vill att han ska behålla sina kval, så jag inte behöver känna mig tvyngen att försöka få plats i alla dessa fulla msvC klasser.

Robban ligger lite lågt just nu dressyr mässigt, tänkte försöka bygga lite kondis och flås i stället till Flyinge. Så det blir skogen som gäller då! I går var vi ut och galopperade runt en stor åker lite i skogen och sen galopp igen. Det är ju så roligt! Det tycker Robban också, lite väl kul i mellanåt.. Mycket bus, men de tär bara grabba fegisremmen och hålla i sig.

Stor stjärna får  Maddox som sköter sig fantastiskt, snart kan vi galoppera själva! Ska filma honom lite så ni kan se vilken underbar kille det är.. Vilken trav!!

Lucy, Consatnzia och Florie kämpar på bra. I lördags hoppade vi dem lite och dom tycker ju det är så roligt! Alla tre flickor är väldigt duktiga att hoppa.

liten bild på Constanzia sen kvaliten

 

Visa 120825_H_0072_dig_liten.jpg i bildspel

Hoppa de kan hon =)

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)