För  bilder, följ länken till min Instagram 

Enköping

2012-09-10

Jag vet inte hur jag ska börja eller ens vill börja.. Men vad hade domarna ätit till frukost i går som fick dom att total såga så många hästar??

 

Robban gick sååå bra, han var los, mjuk, lydig, god energi och i fin form.  Han slog om två gånger i galoppen, men fattade fint ny galopp och galopperade tamefan på stället när de bad mig samla uppp honom. Men enligt domaren var han opåverkbar i galoppen!! Traven var oelastiskt, skritten var ganska bra!... Ganska bra?!! Den där hästen har en nästan perfekt skritt. Man blir såå less.. 75,5% fick vi, vi nådde inte ens kvalgränsen.. Soffi var med och hjälpte mig och var ett enormt stöd. Både Pether Markne och Per Sandgaard tittade med Soffi när jag red fram och inne på banan ( jag har ju tränat endel för Pether), när jag ridit färdigt var alla lite halvt chockade över de låga siffrorna och dåliga kommentarerna. De sa åt mig att låta det gå in i ena örat och ut i det andra.  Nu kände jag att det kunde göra det eftersom vi redan är kvalade till Flyinge, men det var inte bara mig det drabbade.. Mads fina Mc Queen som gick delad etta på Stömsholm, visst hon var lite spänd med den fick 69%... Mycket märkligt.. Placerings mässigt hamnade vi 12 av 45 vilket känns ok, men han skulle ha legat på 80% direktkval inte 75%.  Om inte en häst som Robban platsar på Flyinge enligt helgens domare, vilka hör då dit??

LIte småbitter, ja det är jag.. Men nu satsar vi mot Flyinge. Robban får gå i skogen denna vecka och nästa, ta det lite lugnt.

På onsdag kommer Gustaf och hjälper mig med hästarna, Colle ska trimmas och ev Florie.

Antal kommentarer: 2

2012-09-10 14:06:05 - Sandra

JA du de kan man undra? Taggtråd?

2012-09-10 20:07:24

Nåt va de dom fått i sig iallafall.. :S
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)