För  bilder, följ länken till min Instagram 

Då åkte man av igen då...

2011-04-06

I dag var der Lucys tur att påbörja inridning mer på riktigt, jag har ju skrittat henne ett par gånger innan och det har fungerat jätte bra. Så jag trodde allt skulle gå lika bra idag, men där tog jag fel. Vi började med att longera henne en stund, hon höll på och trixade med bettet hela tiden och var allmänt okoncentrerad.

Efter en stund lungnade hon ner sig och vi började hänga lite, gick toppen. Nästa steg, jag upp på ryggen, gick också det jätte bra. Stod och pratade en stund och sen skulle vi skritta, då pang, hon fick spunk! Å hon är ju så liten och snabb så fort gick det runt och i luften med mig fortfarande på, men sen ställde hon sig nästan rätt upp och i samma 100dels sekund bestämmde jag mig för att det inte var värt att sitta kvar om hon slår runt. Så jag kastade mig av och rullade bort så hon inte skulle hinna sparka mig, Lucy stannade när jag var av, jag borstade av sanden och fort upp igen.

Hon fick spunk igen men då stannade hon efter lite hopp och studs, så kunde vi fortsätta och tillslut skrittade hon lugnt och fint runt utan att skutta. Men det är mycket nerv i den där lilla ponnyn, hon kommer bli jätte bra som tävlingsponny om hon fixar att koncentrera sig för hon är väldigt lättlärd och fina gångarter. I morgon blir det ridning igen på henne, så vi kan trava till helgen.....=)

Antal kommentarer: 1

2011-04-07 09:14:57 - Åsa

Ja, det är en riktig liten vilde den där Lucen ;)
Hoppas du inte gjorde illa dig! Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)